Informatie over NVIDIA GeForce RTX 3000-serie grafische kaarten

Laatste update: 11 november 2020Bedankt voor je interesse in de nieuwe GeForce RTX 3000-serie grafische kaarten van NVIDIA. Door de gigantische vraag naar deze kaarten en de beperkte voorraad die hiervan bij de lancering beschikbaar is, houden wij je via deze pagina graag op de hoogte over de laatste ontwikkelingen.Alle informatie over de specificaties en features van de nieuwe grafische kaarten van NVIDIA kan je vinden op deze pagina.
Doorgaans ontvangen wij op verschillende momenten doorheen de week grafische kaarten van verschillende leveranciers. Hierdoor is het moeilijk te voorspellen wanneer een bepaald model opnieuw beschikbaar zal zijn voor verkoop. Uiteraard hebben wij hierover dagelijks contact met onze leveranciers.
Door de grote hoeveelheid bestellingen die wij hebben ontvangen en de zeer beperkte beschikbaarheid vanuit NVIDIA is het niet mogelijk om hierover concrete informatie te voorzien. Nieuwe bestellingen worden steeds achteraan de wachtrij toegevoegd.
Jammer genoeg kunnen Founders Edition grafische kaarten niet via Alternate worden besteld.
Omdat de voorraad van de nieuwe RTX 3000 grafische kaarten in de periode rond de lancering heel beperkt is, geldt momenteel voor zowel bedrijven als particuliere klanten een limiet van maximaal één RTX 3000 grafische kaart per klant. Naast een automatische check op de website wordt hierop ook een manuele controle uitgevoerd door onze medewerkers.
Door middel van onderstaande tool kun je je positie in de wachtrij achterhalen. Deze positie geeft echter geen enkele indicatie van de wachttijd, daar wij niet weten wanneer er nieuwe voorraad binnenkomt en in welke hoeveelheid.
Een product met de status 'preorder' kan worden besteld via onze website maar heeft (nog) geen concrete verwachte levertermijn. Bestellingen waarin zich producten met de status 'preorder' bevinden, worden steeds verwerkt op basis van wanneer de bestelling en bijhorende betaling precies door ons werd ontvangen. Zo reserveer je dus je positie in de wachtrij. Zodra wij van onze leveranciers voorraad ontvangen die voor jou is gereserveerd, wordt je bestelling door ons verwerkt en verzonden. Je hoeft hiervoor zelf niets meer te doen.
Je bestelling aanpassen of annuleren kan via onze klantendienst. Je bestelling annuleren is ook mogelijk via je klantaccount op onze website. Hou er wel rekening mee dat bij een aanpassing of annulering van je bestelling je positie in de wachtrij niet behouden blijft. In het geval van een aanpassing of een nieuwe bestelling komt deze dus achteraan de wachtrij te staan.
Om de wachttijd te beperken, worden in de PC-Builder enkel producten getoond die binnen een redelijke termijn kunnen worden geleverd. Omwille van de onbekende levertermijn van de RTX 3000-kaarten, worden deze in de PC-Builder dus niet getoond tot er opnieuw voorraad beschikbaar is. Mocht je in tussentijd toch reeds een pc willen configureren met een RTX 3000 grafische kaart, kan je hiervoor contact opnemen met onze klantendienst.
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief eventuele verzendkosten. verzendkosten en rembourskosten.
Overschakelen naar de desktopweergave.